Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] OTS 7.6

Rafixenx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ostatnio próbowałem zrobić ots 7.6 , silnik się uruchamia ja zalogować się mogę przez ip wewnętrzne ale np. brat nie może się zalogować przez ip zewnętrzne tylko też wewnętrzne. I tu jest moje pytanie czy jeśli ja z bratem mamy ten sam internet to logujemy się przez ip wewnętrzne a inni spoza Lan'u że tak powiem logują się przez zewnętrzne ??

Opublikowano

Witajcie ostatnio próbowałem zrobić ots 7.6 , silnik się uruchamia ja zalogować się mogę przez ip wewnętrzne ale np. brat nie może się zalogować przez ip zewnętrzne tylko też wewnętrzne. I tu jest moje pytanie czy jeśli ja z bratem mamy ten sam internet to logujemy się przez ip wewnętrzne a inni spoza Lan'u że tak powiem logują się przez zewnętrzne ??

Inni sie chyba nie zaloguja ,potrzebujecie hamachi.

Opublikowano

A jeśli będzie to przed domenę no-ip ? I czy jeśli zrobię przez no-ip to muszę w configu wpisać domenę z no-ip np. ots123.no-ip.org czy mam wpisać moje ip ?

Opublikowano

Jeszcze musisz wrzucić pliki na Xampp czy jak to się nazywa (nie pamiętam już) i wtedy możecie próbować się logować, możesz popatrzeć na YT jak postawić OTS :P

35bh8wo.png

exModerator

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...